دسته بندی | کشاورزی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 677 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 133 |
اثر سطوح مختلف اسفناج بر روی برخی از فراسنجه های خونی در بلدرچین نر
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول
1-1-مقدمه.......................................................................................................... 1
1-2-اقتصاد بلدرچین............................................................................................ 2
1-2-1-خواص بلدرچین....................................................................................... 3
1-3-مهمرین نکات که سبب صنعتی شدن پرورش بلدرچین شده است....................... 4
1-4-اسفناج به عنوان گیاهی دارویی....................................................................... 6
1-5-فواید اسفناج................................................................................................ 7
فصل دوم
2-1-بررسی منابع................................................................................................. 8
2-2-بلدرچین...................................................................................................... 18
2-2-1-تاریخچه بلدرچین..................................................................................... 20
2-2-1-1-شروع پرورش در جهان......................................................................... 20
2-2-1-2شروع پرورش در ایران............................................................................ 21
2-3-بلدرچین از نظر جانور شناسی........................................................................ 21
2-4-ویژگی های عمومی بلدرچین......................................................................... 22
2-5-انواع بلدرچین.............................................................................................. 23
2-6-نحوه ی تشخیص پرندگان نر و ماده................................................................ 23
2-7-کلیاتی در مورد پرورش بلدرچین.................................................................... 24
2-8-پرورش بلدرچین.......................................................................................... 24
2-9-محصولات به دست آمده از این پرنده............................................................. 25
2-9-1-درصد قسمت های گوناگون لاشه یک بلدرچین........................................... 26
2-9-2-خواص درمانی گوشت و تخم بلدرچین....................................................... 26
2-10-خواص درمانی در پزشکی سنتی................................................................... 27
2-11-تولید مثل بلدرچین...................................................................................... 27
2-12-تغذیه بلدرچین........................................................................................... 29
2-12-1-مواد غذایی تشکیل دهنده جیره بلدرچین.................................................... 31
2-12-1-1-پروتئین............................................................................................. 31
2-12-1-2-ویتامین ها.......................................................................................... 33
2-12-1-3-مواد معدنی........................................................................................ 39
2-12-2-مکمل های غذایی................................................................................... 43
2-12-3-ویتامین ها.............................................................................................. 44
2-13-بیماری ها.................................................................................................. 45
2-13-1-اهم بیماری های بلدرچین........................................................................ 46
2-13-2-بلدرچین معمولاً به بیماری های زیر حساسیت بیشتری دارند......................... 47
2-13-3-راهنمای پیشگیری از بیماری ها در بلدرچین............................................... 47
2-13-4-پیشگیری در خلال شیوع بیماری............................................................... 48
2-14-مروری بر گیاهان دارویی............................................................................. 56
2-14-1-کشت و برداشت گیاهان دارویی............................................................... 57
2-14-2-طرز تکثیر گیاهان دارویی........................................................................ 58
2-14-3-روش های برداشت ،آماده سازی و خشک کردن و نگهداری گیاهان دارویی. 58
2-14-4-مواد موثر گیاهان دارویی......................................................................... 59
2-15-اسفناج...................................................................................................... 60
2-15-2-گیاه شناسی........................................................................................... 60
2-15-3-ترکیبات شیمیایی................................................................................... 64
2-15-3-1-ترکیبات مهم اسفناج........................................................................... 65
2-15-4-مشخصات ظاهری.................................................................................. 67
2-15-5-مشخصات ظاهری.................................................................................. 68
2-15-6-داروشناختی و اثر درمانی......................................................................... 69
2-15-6-1-خواص درمانی اسفناج......................................................................... 70
2-15-6-2-خواص اسفناج................................................................................... 71
2-15-7-کاربردهای اسفناج.................................................................................. 72
2-15-8-سمیت و عوارض جانبی........................................................................... 77
2-15-9-نکات قابل توجه..................................................................................... 77
فصل سوم
3-1-1مواد و روش کار........................................................................................ 79
3-2-مکان آزمایش.............................................................................................. 79
3-3-آماده سازی سالن......................................................................................... 81
3-4-مدیریت پرورش........................................................................................... 81
3-5-روش انجام آزمایش...................................................................................... 82
3-6-جیره مورد استفاده........................................................................................ 83
3-7-تیمارهای آزمایشی........................................................................................ 85
3-8-صفات مورد بررسی...................................................................................... 89
3-8-1-اندازه گیری فراسنجه های خونی................................................................ 89
3-9-روش گردآوری اطلاعات.............................................................................. 89
3-10-روش تنظیم و تجزیه و تحلیل اطلاعات.......................................................... 89
فصل چهارم
4-1-نتایج........................................................................................................... 89
4-1-1-تغییرات گلوکز خون در پایان آزمایش........................................................ 89
4-1-2-تغییرات کلسترول خون در پایان آزمایش..................................................... 92
4-1-3-تغییرات تری گلیسرید خون در پایان آزمایش............................................... 95
4-1-4-تغییرات Total SRBC خون در پایان آزمایش......................................... 98
4-1-5-تغییرات IgG خون در پایان آزمایش.......................................................... 101
4-1-6-تغییرات IgM خون در پایان آزمایش......................................................... 104
فصل پنجم
5-1-بحث........................................................................................................... 107
5-1-1-گلوکز.................................................................................................... 107
5-2-1-کلسترول................................................................................................. 110
5-3-1-تری گلیسیرید.......................................................................................... 112
5-4-1-Total SRBC...................................................................................... 115
5-5-1-IgG....................................................................................................... 116
5-6-1-IgM...................................................................................................... 118
فصل ششم
منابع................................................................................................................... 119