ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 357 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر پرداخته ایم.
فهرست
1- تحویل خرما
2- نگهداری خرما
3- شست و شوی خرما
4- هسته گیری
5- خرد کردن
6- پیش گرم نمودن
7- صاف نمودن
8- جمع آوری پوره خرما
9- تغلیظ پوره خرما
10- ذخیره سازی خمیر لواشک
11- خشک کردن
12- بازرسی پس از خشک کردن
13- قرنطینه
14- برش نهایی
15- برچسب زدن
16- بسته بندی
17- کنترل کیفیت
18- انبار داری