ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 542 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 6 |
در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر پرداخته ایم.
مواد خام اولیه مورد استفاده برای تهیه آرد ماهی
نکات مهم برای یک صید صنعتی در موقع انتخاب گونه ها
روش های تبدیل
اندازه گیری کیفیت آرد ماهی