دانلود, پاورپوینت,مقالات.پروژه.مدیریتها.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی.کارآموزی

دانلود کارآموزی.آزمون ارشد. پروژه.مدیریت.مدیریت مالی.زمین شناسی.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی ارشد.شیپ فابل

دانلود, پاورپوینت,مقالات.پروژه.مدیریتها.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی.کارآموزی

دانلود کارآموزی.آزمون ارشد. پروژه.مدیریت.مدیریت مالی.زمین شناسی.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی ارشد.شیپ فابل

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی


فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی در 6 اسلاید
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 253 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 6
فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 1333
کاربر

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

ماست یکی از پرکاربردترین فراورده های شیر است که به علت داشتن ارزش تغذیه ای بالا اهمیت زیادی در برنامه ی غذایی دارد . ماست سرشار از کلسیم , منیزیم , فسفر و روی بوده و از ویتامین های ب5 و ب12 نیز برخوردار است . علاوه بر این ماست نسبت به شر قابل هضم تر است .

ماست در شرایط معمولی از ماندگاری کمی برای نگهداری برخوردار است به طوری که در دمای محیط که بین 25 الی 30 درجه ی سانتیگراد است بیشتر از یک روز قابل نگهداری نیست و در دمای 7 درجه ی سانتیگراد نمی توان آن را بیشتر از 5 روز نگهداری کرد . زنجیره ی توزیع نیز ماست را در دمای 2 تا 4 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کند ولی این کار قیمت تمام شده ی محصول را افزایش می دهد ... .

 

مزایای خشک کردن و تولید پودر ماست : 1- با خشک کردن ماست می توان ماست خشک شده را در انبار و به مدت زمان طولانی تری بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد . , 2- محصول تولید شده از حجم کمتری برخوردار است ... .

 

پودر ماست را می توان در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی به کار برد چرا که پودر ماست از ارزش غذایی زیادی برخوردار بوده و طعم منحصر به فردی دارد ... .

 

روش تولید پودر ماست

برای تولید پودر ماست می توان از دو روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی استفاده می کنند که در این میان روش خشک کردن انجمادی به علت اینکه به طعم و مزه ی شیر و محتویات آن آسیب کمتری وارد می کند مناسب تر است . اما عیبی که روش انجمادی دارد این است که در این روش سرعت خشک کردن پایین بوده و نیاز به هزینه ی زیادی جهت انرژی و سرمایه گذاری اولیه داریم . به همین دلیل روش خشک کردن انجمادی مقرون به صرفه نیست و بیشتر برای محصولاتی کاربرد دارد که ارزش افزوده ی بالایی داشته باشند . این عوامل سبب شده که در سالیان اخیر یک روش جایگزین برای خشک کردن ماست پیشنهاد شود که ارزان تر و سریع تر از روش خشک کردن انجمادی است . نام این روش خشک کردن با مایکروویو-خلا است .... .

 

طی آزمایشی که برای تولید پودر ماست با روش مایکروویو-خلا انجام شده نتایج زیر به دست آمده است... .

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.