دسته بندی | طرح های توجیهی و کارآفرینی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1338 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 10 |
در این پاورپوینت به شرح مراحل زیر به همراه عکسها و تصاویر مربوط پرداخته ایم.
رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle) (به ژاپنی: 麺 men) به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشتههای نازک و دراز شکل داده شدهاست، گفته میشود... .
فرآیند تولید نودل :
برای تولید نودل دو نوع خط تولید(فرایند) وجود دارد که در ادامه به تشریح هر یک می پردازیم :
در یک روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته که به منظور صاف و یکنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است , در دستگاه پخت , بخار پز میشود ... .
در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ می شود . ابتدای فرایند کاملا مشابه روش اول است .آرد پس از خمیر شدن و عبور از رول ها به دستگاه پخت وارد شده و محصول پس از اینکه کاملا پخته شد وارد دستگاه چاشنی زنی میشود و کاملا به چاشنی آغشته میشود به این صورت که در ادویه فرو برده شده و سپس و بوسیله کانوایر به دستگاه کاتر منتقل گردیده و دقیقا مشابه روش اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و پس از چین خوردن و دسته دسته شدن به سوی ماشین سرخ کن هدایت میشود.تفاوت اصلی این دو روش در همین مرحله است... .
تشریح روش تولید نودل :
ابتدا آرد از الک هایی با چشمه های مشخص عبور داده شده تا ناخالصی و الیاف آن گرفته شود . سپس بوسیله کانوایر آرد کش به دستگاه میکسر منتقل شده و با آب مخلوط میشود و این اختلاط تا آنجا ادامه پیدا میکند تا خمیری یکنواخت حاصل شود و کلیه گلوله های انباشته شده در نتیجه اختلاط از بین بروند ... .
محصول پس از اینکه کاملا پخته شد بوسیله کانوایر به دستگاه cuter منتقل گردیده و اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در می آید و سپس توسط این دستگاه چین خورده و دسته دسته میشود. خروجی دستگاه در شکل زیر کاملا مشخص است . پس از اینکه محصول به شکل مورد نظر درآمد وارد دستگاه خشک کن میشود در این ماشین محصول طی مکانیزمی با کنترل فشار و حرارت خشک می شود.این عملیات طی دو مرحله(در دو ماشین خشک کن ) اتفاق می افتد نودل ها پس از خشک شدن بلافاصله در دستگاه cooling سرد میشوند.
محصول سرد شده ، کاملا آماده است و کنترل کیفیت شده و در کیسه های نایلونی به وزن 80 گرم بسته بندی شده و به بازار عرضه میگردند ... .