دانلود, پاورپوینت,مقالات.پروژه.مدیریتها.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی.کارآموزی

دانلود کارآموزی.آزمون ارشد. پروژه.مدیریت.مدیریت مالی.زمین شناسی.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی ارشد.شیپ فابل

دانلود, پاورپوینت,مقالات.پروژه.مدیریتها.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی.کارآموزی

دانلود کارآموزی.آزمون ارشد. پروژه.مدیریت.مدیریت مالی.زمین شناسی.نمونه سوالات.پایان نامه.کارشناسی ارشد.شیپ فابل

خط تولید انواع سس( گوجه فرنگی و سس فلفل و سس مایونز)


خط تولید انواع سس( گوجه فرنگی و سس فلفل و سس مایونز) در 10 اسلاید
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
بازدید ها 2
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1593 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
خط تولید انواع سس( گوجه فرنگی و سس فلفل و سس مایونز)

فروشنده فایل

کد کاربری 1333
کاربر

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

سس ساده‌ترین روش برای تبدیل غذای معمولی به غذای خاص است، ماده‌ای است که برای لذیذ کردن، بهبود و تکمیل طعم فرآورده‌های غذایی به‌کار می‌رود. سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها، سالاد، اردور یا جذاب نمودن ظاهر غذا به کار می‌رود. زمانی که سس به مواد غذایی اضافه می‌شود، خواص حسی ما را تغییر یا تشدید می نماید... .

::انواع سس
سس کچاپ
سس مایونز
سس سالاد
سس خردل

 

اساس روش تولید سس های مختلف در اختلاط مواد اولیه و بوجود آودرن امولسیون یکنواخت و مناسب است. معمولاً تولید سس ها به طریق صنعتی با شیوه غیر پیوسته و پیوسته تولید می گردد... .

جهت تعلیق گلبول های چربی در آب یا قطرات آبی در چربی از امولسیفایر استفاده می شود.
بدون امولسیفایر سس مایونز به دو فاز جداگانه آب و روغن تبدیل می گردد. امولسیون مایونز توسط زرده تخم مرغ مستحکم می شود ولی ترکیبات فعال زرده تخم مرغ فسفلیپیدهاست که مهمترین آن بنام لستین است... .


جهت تولید سس مایونز می بایستی مواد اولیه بر اساس فرمولاسیون واحد(فرومولاسیون می باستی به تأیید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برسد) توزین گردد و در صورتیکه نیاز به آماده سازی دارند، عملیات آماده سازی صورت گیرد و سپس اختلاط این مواد صورت گرفته و در نهایت توسط هموژنیزاتور بافتش یکنوخت گردیده و توسط پرکن در شیشه های مربوطه پر گردیده و بسته بندی می گردد... .

سس سالاد نیز به جهت پائین بودن PH(کمتر از 5/4) نیازی به پاستوریزاسیون ندارد.
جهت تولید سس گوجه فرنگی(کچاپ) یا از گوجه فرنگی خام استفاده می شود و یا از رب بریکس 28 در صورتیکه از گوجه فرنگی خام استفاده می شود می بایستی مراحل شستشو- خرد کردن و... .

 

جهت تولید سس خردل مواد اولیه بر طبق فرمولاسیون وزن شده و به مخلوط کن تحت خلأ ریخته شده و هم زده می شود سپس بتدریج روغن و خمیر نشاسته به مخلوط اضافه گردیده و هم زده می شود... .

 

لیست اجزای خط تولید سس
1- دستگاه سورتینگ ، تمام استنلس استیل
2 – دستگاه شستشوی گوجه پس از جدا سازی مواد آلوده و زائد
3 – دستگاه خردکن ( کراشر ) – نوع حلزونی تمام استنلس استیل
4 – دستگاه پری هیتر ( هات بریک )
5 – دستگاه صافی توربو ( پالپر )

و... .

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.